Van Osch Films

Talenten

 

Van Osch Films is actief op het gebied ondersteuning van jonge filmmakers, met talentontwikkelingsprojecten en masterclasses:

 

DOCWERK

Docwerk is een werkervaringsplek, onderdeel van Van Osch Films. Afgestudeerden op een film-, media-, journalistieke- of vormgevingsopleiding kunnen werkervaring opdoen in programmamaken en documentaire film. De content wordt uitgezonden in het spiksplinternieuwe programma Art Dept. op NPO2Extra. Indringende korte films over kunst en cultuur.

Op de site van Docwerk vind je meer informatie en het filmarchief. Op NPO start zie je de nieuwste serie films. En klik hier voor de Art Dept.-site van de NTR. Eind augustus 2021 start een nieuwe lichting. Aanmelden kan tot 15 april 2021. Meer weten? 

 

DOC+

Binnen DOC+ coachen we twee jonge makers bij hun documentaire: Jalou van Helsuwé (over het Nederlands Waterpoloteam) en Elize Kuiper over de fatale Arnhemse flatbrand). Ook worden diverse openbare masterclasses georganiseerd. Meer informatie:  website Omroep Gelderland / website Docwerk.

 

DOC INDUSTRY DAY

Samen met DOCfeed en Konkav organiseren we jaarlijks de Doc Industry Day; informatie en workshops voor (aanstormende) filmmakers.

 

Docwerk is een samenwerkingsverband met NTR & NPO2Extra.

DOC+ is een samenwerking met Omroep Gelderland  en wordt ondersteund door het C-Fap Fonds & Willem Twee beeldende kunst en muziek.