Van Osch Films

Talenten

Van Osch Films ondersteunt jonge filmmakers met talentontwikkelingstrajecten, industry days en masterclasses:

 

DOCWERK

Docwerk is een werkervaringsplek, onderdeel van Van Osch Films, in samenwerkingsverband met NTR & NPO2Extra. Afgestudeerden van een film-, media-, journalistieke- of vormgevingsopleiding doen werkervaring op in het maken van items en documentaire film. De content wordt uitgezonden in het NPO2Extra programma Art Dept; indringende korte films over kunst en cultuur.

Op de website van Docwerk vind je meer informatie en het filmarchief. Op NPO start zie je de nieuwste serie films. En klik hier voor de Art Dept.-site van de NTR.  Ben jij net afgestudeerd aan een filmopleiding en wil je vijf maanden keihard aan de slag om je talent aan te scherpen en te laten zien? De nieuwe lichting start medio 2022. Meer weten? 

 

DOC+

Binnen DOC+ coachen we twee jonge makers bij de realisatie hun documentaire: Jalou Vanhelsuwé (over het Nederlands Waterpoloteam) en Elize Kuiper (over de fatale Arnhemse flatbrand). Ook organiseren we diverse openbare masterclasses. Meer informatie:  website Omroep Gelderland / website Docwerk.

 

TELLING STORIES / FILM INDUSTRY DAYS

Reserveer 4 & 5 februari 2022 in je agenda voor de volgende editie in NatLab Eindhoven. Telling Stories komt voort uit de Doc Ind Day die we eerder met DOCfeed organiseerden.

 

STAGE

We hebben regelmatig plek voor stagiaires die studeren aan een Hbo-opleiding film, media of journalistiek.

 

DOC+ is een samenwerking met Omroep Gelderland  en wordt ondersteund door het C-Fap Fonds & Willem Twee beeldende kunst en muziek. 

Telling Stories is een samenwerking met Playgrounds, Broet, NatLab en wordt ondersteund door het Nederlands Film Fonds.