Van Osch Films

Talenten

Van Osch Films is actief op het gebied ondersteuning van jonge filmmakers met talentontwikkelingsprojecten en masterclasses:

 

DOCWERK

Docwerk is een werkervaringsplek, onderdeel van Van Osch Films. Afgestudeerden van een film-, media-, journalistieke- of vormgevingsopleiding doen werkervaring op in het maken van items en documentaire film. De content wordt uitgezonden in het NPO2Extra programma Art Dept; indringende korte films over kunst en cultuur.

Op de website van Docwerk vind je meer informatie en het filmarchief. Op NPO start zie je de nieuwste serie films. En klik hier voor de Art Dept.-site van de NTR.  Ben jij net afgestudeerd aan een filmopleiding en wil je vijf maanden keihard aan de slag om je talent aan te scherpen en te laten zien? De nieuwe lichting start op 6 september 2021! Solliciteer nu op één van de zes werkervaringsplekken bij Art Dept. Stuur je motivatie van maximaal 1 A4, een CV en links naar je films vóór 24 juni naar info@docwerk.tv. Reserveer 5 juli alvast voor een sollicitatiegesprek, je hoort eind juni of je wordt uitgenodigd!

Meer weten? 

 

DOC+

Binnen DOC+ coachen we twee jonge makers bij de realisatie hun documentaire: Jalou Vanhelsuwé (over het Nederlands Waterpoloteam) en Elize Kuiper (over de fatale Arnhemse flatbrand). Ook organiseren we diverse openbare masterclasses. Meer informatie:  website Omroep Gelderland / website Docwerk.

 

DOC INDUSTRY DAY

Samen met DOCfeed en Konkav organiseren we jaarlijks de Doc Industry Day; informatie, workshops en speeddates voor (aanstormende) filmmakers.

Reserveer alvast 4 & 5 februari 2022 in je agenda voor de volgende editie!

 

STAGE

We hebben regelmatig plek voor stagiaires die studeren aan een Hbo-opleiding film, media of journalistiek.

 

Docwerk is een samenwerkingsverband met NTR & NPO2Extra.

DOC+ is een samenwerking met Omroep Gelderland  en wordt ondersteund door het C-Fap Fonds & Willem Twee beeldende kunst en muziek.